7 Eylül 2010 Salı

badem

tatilden sonra ilk yazı. son yıllarda yaptığım en huzurlu tatildi sanırım. sabah 9 akşam 7 arası yukarıdaki ağacın altındaki şezlongda yaşadım. her gün ortalama 11 saat uyudum:) bu durumda tatilden dönünce insana bi enerji gelmesi lazım değil mi? var bende de o enerji ama yetmiyor toparlanmama. o kadar çok iş var ki. ve ben hayatımı sadeleştirmeye çalışırken o kadar büyük bir karmaşa halini alıyor ki toparlamakta zorluk çekiyorum. unuttuğum, atladığım işler. yanlış önceliklendirmelerim. yoğunluğu da yorgunluğu da kendim yaratıyorum galiba...

neyse bu bayram tatili iyi gelecek bana umarım. iki gün çalışarak ıvır kıvır işleri halledip, bayram sonrası çalışma stilimde radikal değişiklikler yapacağım.

sadeleşmek lazım, koşturmadan sindire sindire yaşamak lazım...

bu da bugünün şarkısı olsun


Koop - Island Blues
Yükleyen ilkereastwood. - Yüksek çözünürlüklü video keyfini yaşayın!

3 yorum:

heidi dedi ki...

7/24 yatılası bir şezlong manzarası.

Tek ihtiyacımız olan bu sanırım. Evde işte nerde isek biraz daha sade bir hal. Ama ben ne zaman bir şeyleri sadeleştirmeye kalksam hem daha b.ka sarar işler. Nasıl bir denge ise çözemedim gitti.

Unknown dedi ki...

bende de öyle oldu işte heidim. bitmek bilmeyen kafa karışıklıklarım yüzünden oldu sanırım bu, kafayı sadeleştirmek lazım galiba önce.

Aslısın dedi ki...

Ne güzel, okurken içim dinlendi resmen. Darısı başıma bir gün inşallah :)