28 Aralık 2009 Pazartesi

falling slowly...



bir yandan "once" izleyip, bir yandan da bunları yazıyorum. yaklaşık 6 hafta önce izlemiştim ilk kez. tadı damağımda kalmıştı. şimdi de masal adamı'yla izliyoruz farklı bi şekilde:)

- huzurlu, dingin, pırpırık, masal gibi

- müzikal gibi aslında film. her şarkı ayrı ayrı hayran bırakıyor kendine

- diyaloglar çok az ama var olanlar da vuruyor

- filmin kapağında "How often do you find the right person? " yazıyor mesela... cevabı ise filmin adı. höfff

- -spoiler- iki sahne var hastası olduğum. birincisi süpürgeyle yürüdükleri sahne. ikincisi pil alıp dönerken "if you want me" yi söylediği sahne.

- -spoiler- glen'in marketa'ya sorduğu "eşini seviyor musun" sorusuna marketa'nın verdiği ve çekce olduğu için anlamadığımız cevap "seni seviyorum"

5 yorum:

Hey Eugene dedi ki...

masal adamı da iyiymiş. şanslısın böyle bi arkadaşın olduğu için^^ masal adamı da şanslı olmalı. tesadüf ki ben de bugun izledim bu filmi. bu tarz filmleri resim yapmaya ya da heykel yapmaya filan benzetiyorum. heykel yapmamış olsam da... şöyle ki; bu tarz filmleri izlediğimizde içimizde var olan ama pek de şekli şemali belli olmayan UndefinedFlyingObject'lere güzel bi elbise giydirdiğimizi, bi isim verdiğimizi, insan içine çıkabilir hale getirdiğimizi düşünüyorum. yani hepsi içimizde. alakasız da olabilir. zaten düşünme işinde daha yeniyim^^

Unknown dedi ki...

pek güzel düşünmüşsün yucin:) en güzel düşünmüşsün hatta. bu arada bu kadar tesadüf pes doğrusu:P

heidi dedi ki...

Masal Adam'la seyredilesi masalsı bir film. Ve filmdeki en favori parçam. Bu sabah mırıldanarak uyandığım, işe gelirken dinlediğim.Gelince senin yazını görmek. Hayat bazen çok garip.

Unknown dedi ki...

@heidi gerçekten tesadüfe bak:) masalsı başlayıp biraz fazla gerçek bitiyor bu arada film, değil mi?

a. dedi ki...

Sahiden masal gibi bir film...